Welkom op mijn blog!

Hoi allemaal!

Van harte welkom op mijn blog, notanotherfitgirl. Ik ben Margon, 25 jaar en gek op alles wat met sport, lekker eten en lifestyle te maken heeft. Just another fitgirl/foodie? Nee.. Ik vind sporten geweldig, werk als hardloopspecialist en review voor mijn werk de nieuwste producten. Daarnaast word ik heel blij van koken en bakken, vind ik het leuk nieuwe dingen te proberen en kan ik enorm genieten als andere mensen smullen van mijn creaties. Schrijven is voor mij een stukje ontspanning, net als wandelen in de natuur.

Een ideale vrije dag is voor mij lekker sporten, even naar buiten om een frisse neus te halen, genieten van een heerlijke lunch of diner met de mensen die ik liefheb en afsluiten met een filmpje op de bank. Niet heel spannend, maar wel waar ik me fijn bij voel.

Ik ben dit blog begonnen om een kijkje te geven in mijn leven, de dingen die ik belangrijk vind en waar ik blij van word. Schrijven lucht op, maakt mijn koppie leeg en ik hoop andere mensen ermee te kunnen inspireren. Daarnaast wil ik een klein tegengeluid geven aan alle fitgirls en foodies van tegenwoordig. Van mij hoef je geen dieetadvies te verwachten, of ultra gezonde recepten. Ik ben van mening dat wanneer je genoeg beweegt, gevarieerd eet en vooral je hart volgt, je dit ook uitstraalt. Blijf jezelf, niet een kopie van iemand anders.

Tot snel!
x Margon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s