Stem Marceliene Expeditie Robinson in!

“If you can dream it, you can do it”. Deze spreuk van Walt Disney is een van mijn favoriete quotes. Er zit ook absoluut een kern van waarheid in. Als je ergens maar vaak genoeg van droomt, en de ballen hebt je droom achterna te gaan, kan deze zomaar uit komen. Een van mijn dromen was het starten van deze blog, iets waar ik sinds begin dit jaar dan ook echt voor ben gegaan.

Collega Marceliene Poelman uit Alkmaar heeft al jaren de droom mee te doen aan Expeditie Robinson. Je weet wel, dat programma waar BN’ers weken op een onbewoond eiland zitten en de meest onmogelijke opdrachten uit moeten voeren. Klein probleempje; Marceliene is geen BN’er. Gelukkig is er dit jaar de mogelijkheid voor onbekende Nederlanders om deel te nemen aan dit gave survivalprogramma. Een droom die uitkomt zou je zeggen! Maar we zijn er nog niet. Van alle aanmeldingen gaat de top 50 automatisch door naar de castingdag. Uit de overige aanmeldingen worden nog eens 50 personen gekozen door de organisatie. Van deze 100 gegadigden zijn er uiteindelijk vier lucky bastards die ook echt naar Robinson af mogen reizen.

Marceliene Poelman, Expeditie Robinson, notanotherfitgirl, stemmen

Robinson, hoe kom je erbij?

Marceliene vertelt: Mijn hart gaat sneller kloppen van bij het zien van een berg om op te klimmen of een andere obstakel/proef. Ik kan sinds de aankondiging van dit nieuwe seizoen niet meer goed slapen, ben bloedfanatiek, ga uitdagingen met liefde aan, ik neem geen blad voor de mond en zeg soms misschien wel iets te snel wat ik ergens van vind.. Het liefst ben ik zoveel mogelijk buiten, ik ben erg sportief, vind het geweldig om mezelf en anderen tot het maximale uit te dagen en te motiveren en houd eigenlijk ook ontzettend van lekker eten en goed slapen. Dat wordt dus nog een leuke uitdaging! Ook lijkt het me heel mooi om representatief voor mijn generatie te zijn en te laten zien dat we met veel minder middelen ook kunnen genieten en heel veel kunnen bereiken.

Marceliene - 5

Fitgirls en -boys…

Onmogelijk? Er zijn enorm veel aanmeldingen, waardoor je altijd te maken hebt met een geluksfactor. Helaas wil het geval dat de top 50 momenteel vol staat met de bekende ‘fitgirls en -boys’, die hun bereik op social media behoorlijk benut hebben. Marceliene is absoluut een fitgirl, maar heeft nu eenmaal geen 30.000 volgers. Dus bedenkt ze de ene na de andere ludieke actie om die top 50 binnen te stormen, en de aandacht van de organisatie te trekken. Zo heeft ze al een hele dag op een kruk gestaan op de Alkmaarse markt, alles om meer stemmen te trekken.

Een echte Robinson deinst nergens voor terug

Gisteren is ze de ijskoude Noordzee in gedoken, om het woord Robinson te zwemmen voor de kust van Egmond aan Zee. Hoe stoer! Het zonnetje scheen, maar het water is echt nog heel koud. Deze stoere chick heeft hier maling aan gehad en is ervoor gegaan. Dat noem ik nog eens dromen najagen! Haar actie is niet onopgemerkt gebleven door de regionale media, dus onder andere Alkmaar Centraal was bij haar duik aanwezig. Zij maakten er een reportage van, die je hier terug kunt zien.

Help mee!

Deze stoere actie heeft Marceliene al behoorlijk wat stemmen opgeleverd, maar ze is er nog lang niet. Je hebt tot 21 maart de mogelijkheid om te stemmen, dus wil je haar helpen? Ga dan snel naar http://www.expeditierobinson.nl/profile/940 en laat van je horen! Je kunt stemmen met je Facebook account en elk geldig emailadres dat je hebt. Uiteraard is delen op social media toegestaan. Helemaal leuk, naast Robinson-gek is Marceliene ook hardloop- en bootcamptrainer. Via haar social media heeft ze een winactie georganiseerd, waar al haar stemmers aan mee kunnen doen. Meer info vind je hier.

Help je Marceliene haar droom uit te laten komen?

x Margon

Met dank aan Rico Franse (VAAG Media) en Sabrina Brouwer (Sabrina Fotografie) voor de foto’s. 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s