Van longrevalidatie naar halve marathon – Deel 10

Yes!!! IK HEB EEN NIEUWE BAAN! En vandaag mag ik dat eindelijk met jullie delen. De contracten zijn getekend, de documenten ingestuurd en volgende week ga ik beginnen. Ik ben zo blij!

Hardloop-blog-fotoshoot-Not-anther-fit-girl-2017-Chantal-Tak-Fotografie-110kopiëren

Wat ga je doen?

Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik al tien jaar werkzaam in de sportdetailhandel, waarbij ik me heb mogen ontwikkelen tot hardloopspecialist. Bij All4running kreeg ik de kans naast verkoper extra taken uit te voeren als (assistent-)bedrijfsleider en sfeer te proeven op grote evenementen etc. Daardoor is mijn interesse gewekt voor de functie die ik nu uit mag gaan oefenen. Ik ga namelijk aan de slag als Technical Representative BeNeLux voor Brooks Running!

Hardloop-blog-fotoshoot-Not-anther-fit-girl-2017-Chantal-Tak-Fotografie-167kopiëren

De wat?

Technical Representative of tech rep, wat houdt dat in? Kort gezegd is een tech rep degene die het personeel in de winkels informeert over nieuwe ontwikkelingen en producten binnen een merk, clinics geeft op dit gebied maar ook bijvoorbeeld testruns organiseert voor de klanten. Een heel veelzijdige functie dus, waarbij ik mijn verkoopervaring en PABO achtergrond mooi kan combineren. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n functie als volgende stap, maar het hele tech rep principe is in Nederland nog vrij nieuw. En daarbij worden de huidige functies ook nog eens vooral door mannen uitgeoefend! Je snapt waarschijnlijk mijn blijdschap toen ik werd benaderd

Het hoofdkantoor van Brooks zit in het Olympisch Stadion, waarbij je vanuit kantoor zicht hebt op de atletiekbaan. Hoe vet is die locatie? Ik zal vooral veel langs de weg zitten en winkels door de hele BeNeLux bezoeken, maar met zo’n unieke locatie is werken op kantoor ook echt geen ramp. Ik heb er ontzettend veel zin in en kan eigenlijk niet wachten tot het dinsdag is!

Hardloop-blog-fotoshoot-Not-anther-fit-girl-2017-Chantal-Tak-Fotografie-175kopiëren

Revalidatie

Ik hoor je denken; hoe zit het dan met je revalidatie? Ben je helemaal klaar? Daar kan ik vrij kort over zijn. Nee! Ik mag vanaf 1 juni fulltime werken en het grootste deel van de behandelingen zijn klaar. Ik blijf tot half augustus deels onder begeleiding van de fysio, waar ik eens in de paar weken heen moet. Tot nu toe trainde ik elke maandag bij hem, maar dat ga ik straks niet meer redden. Ook logopedie is nog niet helemaal klaar, dus die afspraken blijven zo nu en dan doorlopen. Wel gaat het ook daar steeds beter en heb ik geen last meer van mijn keel en stem bij veel praten. In het begin was ik behoorlijk sceptisch over deze ‘verplichting’, maar ik ben heel blij dat ik gegaan ben!

Ook zal mijn week er qua trainingen heel anders uit gaan zien. Waar de focus nu ligt op lichaamsbelasting en ik dus elke dag van de week iets van sport/beweging moet doen, gaat de focus straks op werk. Daarnaast zal ik twee keer per week in de sportschool te vinden zijn en mag ik 1x per week hardlopen. Dat laatste klinkt stoerder dan het is hoor!

Hardloop-blog-fotoshoot-Not-anther-fit-girl-2017-Chantal-Tak-Fotografie-060kopiëren

Hardlopen

Ik loop namelijk echt nog niet lang of ver. Afgelopen week waren we op vakantie en mocht ik voor het eerst op gevoel buiten hardlopen. Ik loop op de loopband ondertussen 10 minuten zonder problemen, dus mocht de grens rustig gaan verleggen. Ik heb twee keer hardgelopen in het Limburgse landschap en kon uiteindelijk een kwartiertje achter elkaar lopen. Op een laag tempo, goed lettend op een rustige ademhaling maar vooral enorm genietend! Eindelijk mijn eerste stappen weer buiten, het begint weer ergens op te lijken. Komende week overleg ik met mijn fysio hoe we het hardlopen op gaan bouwen, de kans is namelijk groot dat we dat met Evy/Start to Run gaan doen. Iets waar ik vaak over verteld heb in mijn werk, maar nog nooit zelf heb geprobeerd. Voor alles is een eerste keer!

De komende dagen ga ik nog even volop genieten van het mooie weer en het feit dat ik vrij ben. Lekker lunchen en leuke dingen doen met vriendinnen, maandag naar American Sunday in Assen en vooral nog even niets moeten. Kom maar op!

x Margon

Advertenties

13 gedachten over “Van longrevalidatie naar halve marathon – Deel 10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s