He Margon, ben je er nog?!

Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie het de afgelopen maand wel erg stil vonden op mijn blog. Gelukkig kan ik jullie gerust stellen, ik ben er nog steeds! En het gaat ook nog eens heel goed met me. Mijn baan bevalt super goed, mijn trainingen gaan lekker al is het soms even wennen met de planning en we hebben wat leuke dingen in de planning staan.

IMG_0131

Wennen aan het werkleventje

De vaste lezer van mijn blog zal het ondertussen weten; van eind september tot eind mei heb ik door ziekte niet kunnen/mogen werken. Begin juni ben ik begonnen met mijn nieuwe baan als Tech Rep bij Brooks. Van acht maanden thuis zitten naar opeens weer fulltime werken, dat is best een overgang! Lichamelijk gaat het supergoed. Waar ik in eerste instantie wat huiverig was voor de reactie van mijn longen, blijken die zorgen totaal niet nodig te zijn geweest. Het wennen zit hem in het zoeken naar een ritme en het feit dat ik tot afgelopen week vaak vooraf niet wist wat ik de volgende dag ging doen.

IMG_0030
Vanaf deze week heb ik mijn agenda in eigen hand. Mijn planning voor de komende drie weken is gemaakt en dat geeft rust. Ik heb wat buitenlandse tripjes op de planning staan, maar ook in Nederland zal ik voldoende kilometers afleggen! Afgelopen week had ik twee dagen Sales Support in Heerlen, dus bleef ik een nachtje daar. Gaaf om zo’n manier nieuwe steden te leren kennen! Al is het natuurlijk ook wennen om zo in je eentje in een hotel te zitten, in plaats van een avond samen met mijn vriend.

Deze week rijd ik een groot deel van Nederland in de rondte voor winkelbezoeken, om af te sluiten met een Sales Support dag in Breda. Volgende week begin ik in Londen, hoe gaaf is dat?!

En dat trainen dan?

Tja, er moet natuurlijk ook nog gewoon gesport worden! Nu ik zelf mijn planningen maak, kan ik mijn trainingen ook alvast in de agenda zetten. Het doel is twee keer per week in de sportschool te trainen (waarvan evt. 1x bootcamp) en een keer hard te lopen. Afgelopen weken heb ik daar een beetje mee gesmokkeld. (Sorry fysio!!) Toch zijn mijn resultaten nog steeds erg goed. Zelfs ondanks het warme weer!

Vorige week moest is voor het eerst sinds tijden weer eens naar de fysio. Mijn uithoudingsvermogen wordt steeds beter en ook mijn techniek bij de krachtoefeningen is nog steeds goed. Wel heeft hij me nog even gepijnigd, omdat er bovenin mijn kuit iets niet helemaal goed zit als ik de snelheid verhoog tijdens het hardlopen. Na een aantal dagen flink vloeken, zijn de klachten nu grotendeels weg. Donderdag ben ik na een lange autorit vanuit Heerlen nog even de benen los gaan lopen en liep ik zelfs 2km achter elkaar onder de 5 min/km! Mijn oude tijden komen dus eindelijk weer in zicht.

De weg is nog lang, maar op naar Egmond!

IMG_0132

Blogritme

Met alle veranderingen op werkgebied, gooi ik ook het ritme van mijn blog om. Mijn revalidatie is in principe voorbij (yes!), maar ik blijf jullie natuurlijk wel op de hoogte houden van mijn opbouw naar de halve marathon. Voor mij als stok achter de deur, voor jullie om te laten zien hoe ik dat aanpak. Eens iets anders dan alle mooie verhalen op internet, een halve marathon is geen kattenpies! Ook de recepten komen natuurlijk weer terug. Nieuwe recepten uitproberen blijft een hobby en die deel ik graag met jullie.

De grootste verandering zit in de reviews. Waar ik tot voor kort producten van alle merken reviewde, is dat nu niet meer mogelijk. Ik werk voor Brooks, dus zal ik zo nu en dan een schoen of ander artikel uit de Brooks collectie in het zonnetje zetten. Uiteraard zoals jullie van mij gewend zijn, maar over de andere hardloopmerken zal ik jullie helaas niet meer informeren.

IMG_0132

De nieuwe planning is in principe als volgt. Als ik een week wat meer te melden heb kun je een extra blog verwachten.

Oneven weken
maandag: van longrevalidatie naar halve marathon
vrijdag: recept

Even weken
maandag: productreview
vrijdag: recept

Tot snel!
x Margon

Hardloop-blog-fotoshoot-Not-anther-fit-girl-2017-Chantal-Tak-Fotografie-167kopiëren

 

Advertenties

2 gedachten over “He Margon, ben je er nog?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s