Over

Hee hallo!

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wie de persoon achter notanotherfitgirl is. Ik ben Margon, 28 jaar en veelal sportend te vinden in de omgeving van Heiloo. Naast dat ik gek ben op hardlopen (en eigenlijk alles wat met sport te maken heeft), koken en bakken, ben ik fulltime werkzaam als technical representative voor een hardloopmerk. Ik kan dus fulltime bezig zijn met mijn hobby! Naast het zelf lopen, draag ik mijn kennis en ervaringen graag over tijdens mijn werk. Ook op mijn blog kunnen jullie hiervan mee genieten, door de reviews die ik wekelijks plaats. Deze reviews zijn altijd objectief geschreven, met daarin mijn ervaringen. Wanneer ik een schoen dus niet prettig vind, zul je dit ook teruglezen. Ik vind namelijk dat jij als lezer, die mogelijk interesse heeft in het gereviewde artikel, eerlijke informatie verdiend.

Hardloop-blog-fotoshoot-Not-anther-fit-girl-2017-Chantal-Tak-Fotografie-137kopiëren
Reviews

Ik ben notanotherfitgirl begonnen als podium om mijn kennis en ervaringen op het gebied van hardlopen te delen. Dit vind je terug in de wekelijkse review, die elke maandag online komt. Wanneer ik op zoek ging naar reviews van bijvoorbeeld nieuwe hardloopschoenen, vond ik nergens een eerlijke mening. Wat ik ook las, iedereen was laaiend enthousiast over de producten, maar nergens werden kanttekeningen geplaatst. Ik miste de technische informatie, of vond reviews vol technische kreten zonder uitleg. Je raadt het misschien al, ik vind dat dat beter kan!

Food

Naast mijn reviews kun je ook wekelijks een lekker recept van mij verwachten. Die plaats ik op vrijdag, ideaal als inspiratie voor het weekend! Ik ben gek op bakken en koken. Het is dan ook geen verrassing dat ik regelmatig nieuwe recepten uitprobeer en die dan graag met je deel. Ze zijn niet altijd ‘healthy’, al helemaal niet ‘clean’, maar wel altijd lekker! Genieten staat voorop.

notanotherfitgirl, werken in de zon, shock absorber, sinner thunderLife

Door omstandigheden is eigenlijk het derde onderwerp van mijn blog geboren. Mijn weg naar mijn eerste halve marathon ooit, de Egmond Halve Marathon 2018. Ik start vanuit een dieptepunt, namelijk een vreselijk slechte conditie na twee longvliesontstekingen in 2016. Ik deel mijn verhaal om te laten zien dat je je doel kunt bereiken, zolang je je hart maar volgt. Ik hoop hiermee mijn lezers te inspireren vooral hun dromen na te jagen, en niet in te zitten na misschien de zoveelste struggle. Het leven is niet perfect, ook jouw weg kent ups en downs, maar uiteindelijk kom je er wel!

You are braver than you believe, stronger than you seem and smarter than you think

Christopher Robin – Winnie the Pooh

Vind je het leuk om me naast dit blog ook op social media te volgen? Leuk! Klik op de links op mijn homepage of hieronder, en geef een like!

Bloglovin’: https://www.bloglovin.com/@notanotherfitgirl
Facebook: https://www.facebook.com/notanotherfitgirl1/
Instagram: https://www.instagram.com/notanotherfitgirl/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/margon-groen-018a0031/
Twitter: https://twitter.com/MargonGroen

Testen

Heb jij een hardloop- of foodgerelateerd product en ben je op zoek naar een eerlijke tester? Zoek je een enthousiaste deelnemer voor een evenement of heb je misschien iets anders leuks wat in mijn straatje past? Stuur dan een mailtje naar margongroen1990@gmail.com en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

x Margon

Advertenties